Reizen

Over Likupang Strand

Likupang Strand is slechts een van de beroemde stranden in de provincie Noord-Sulawesi. De afstand is ongeveer 48 kilometer ten noordoosten van het centrum van de stad Manado.

Likupang is een wit zandstrand, met groene heuvels en blauw zeewater die verfrissende gedachten. De golven zijn relatief stil, want voor het strand is er Bangka Island dat ook diende als een barrière om grote golf te krijgen die zou kunnen komen richting Likupang Beach. Het panorama in de kustregio kan ook geweldig zijn. Op dit strand u snorkelen, duiken en vissen. Vanaf deze kust, u zelfs oversteken naar Bangka Island per motorboot; van Shore Likupang naar Bangka Island, de reistijd is slechts ongeveer 20 minuten afstand. Likupang Beach wordt veel bezocht door toeristen, zowel binnenlandse als overzeese. Sommige faciliteiten zoals duikuitrusting leasing, eetkraampjes, parkeerplaatsen en accommodatie zijn beschikbaar in deze kuststreek.

Wonderful Indonesia

Het strand ligt ongeveer 48 km ten noordoosten van de stad Manado. Door het centrum van de stad Manado u een privévoertuig of openbaar vervoer gebruiken om naar de kustlocatie te gaan.

 

Bij het gebruik van persoonlijke voertuigen, zullen de routes die u kiezen Manado-Dimembe-Likupang zijn. Door Likupang volg je gewoon de instructies op het signaal bord richting Likupang Beach.

 

Bij gebruik van het openbaar vervoer u gebruik maken van de diensten van vervoer zoals de bus vanaf Terminal paal 2. Het vervoer brengt u naar Terminal Likupang. Vanaf Terminal Likupang gaat de reis verder door het gebruik van fiets tarieven of ander openbaar vervoer.