Reizen

Likupangals de Super Priority-bestemming in Indonesië

De aandacht van de stakeholders van het toerisme in Noord-Sulawesi is nu gericht aan Likupang, North Minahasa.

 

Deze ontwikkeling zal het voordeel omvatten van Noord-Sulawesi als een nieuwe toeristische bestemming naast Bali.

 

Veel bestemmingen hebben het potentieel om te groeien in de Likupang regio. Een paar van deze bieden we hieronder:

Wonderful Indonesia

Lihaga Island

 

Lihaga Island is een onbewoond eiland gelegen in het district Likupang in het noorden van Minahasa. Dit eiland heeft een oppervlakte van slechts ongeveer 8 hectare, niet te groot maar heeft een uitstekend toeristisch potentieel. Uit een ruimte alleen al is gebleken dat dit eiland een strand heeft met een strook wit zand dat contrasteert met het blauw van de zee.

 

Afgezien van het hebben van schoon wit zand. Lihaga Island biedt ook een onderwaterwereld die fascinerend is om te verkennen. Het is niet nodig om ver te gaan, snorkelen of duiken dicht bij de kust alleen lijkt verbazingwekkende vissen vrij te zwemmen.

 

Om het eiland Lihaga te bereiken, moeten we ongeveer 90 minuten reizen in de stad Manado naar Likupang, net op de interface van Serei. Na aankomst in Likupang, vervolgen we de reis voor ongeveer 40 minuten met een vissersboot.

 

Pelican Beach

 

Pelican Beach is marginaal verschillend van een aantal andere strand toerisme gebieden in Noord-Sulawesi. Dit strand heeft drie elementen van deze kust gedeeld door rotswanden die in de oceaan steken. De absolute meest favoriete plek in Pulisan is dat de grot dicht bij de kust. Eigenlijk is dit gewoon een rotswand gevormd als een grot, ook in direct contact met de zee. Om het strand gebied te betreden, betalen we een dorps Ontwikkelingsfonds waarde IDR 5.000. Voor mensen die adrenaline willen pompen, bent u in staat om te genieten van een bananenboot, met een leasing fee van IDR 25.000 per persoon.

 

Bukit Pulisan

 

Dit blijft in het gebied van de Pulisan kust. Pelican Hill toont uitgestrektheid van grasland met een prachtig uitzicht op zee. Om naar de top te komen, moeten we een wat uitdagende reis voor een uur ervaren. Echter, wanneer het de oppervlakte bereikt, zal onze strijd worden uitbetaald vanwege de aantrekkelijkheid.

 

Gangga Island

 

Geen wonder als het meeste onderwaterleven en magische koraalriffen onder de zee. Om het Gangga-eiland te bereiken, moeten we een speedboot van ongeveer 40 minuten nemen.